top of page

Revolver 80 on täydellinen kamera yli 80 mm:n putkien tarkastukseen. Kaksoiskamerat, etukamera suoraan eteenpäin ja vapaasti kääntyvä kamera sivulle, tarjoavat parhaan näkymän putken sisälle. Sekä etukameraan että kääntyvään sivukameraan on saatavana tehokkaat LED-valot. Revolver 80 on ihanteellinen kamera hitsausliitosten ja sisäseinien tarkastukseen.

VUMAN E3 on äärimmäinen pitkän kantaman teollinen tarkastuskamera. Uusimman sukupolven VUMAN®-tarkastusjärjestelmissä yhdistyvät uusin teknologia ja vuosien kokemus visuaalisesta etätarkastuksesta. VUMAN® E3/E3+ -kamerassa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista teollisuustarkastuskameroista ja mahdollistavat monenlaisia tarkastuksia.

SNK 60x on uusimman sukupolven PTZ-kamera konttien ja säiliöiden tarkastukseen. 60-kertaisen zoomauksen ja makrotoiminnon ansiosta SNK:lta ei jää huomaamatta yksikään yksityiskohta. Säiliöiden ja konttien optimaalinen tarkastuskamera, jonka kotelo on erittäin kestävä ja vesitiivis. Kaapeli on vahvistettu aramidikuidulla, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja tarjoaa 150 metrin kantaman.

IPLORE+

Kustannustehokas vaihtoehto liikkuvaan videoendoskopiaan Etsitkö kannettavaa videoskooppia, joka on joustava ja kustannustehokas? Silloin sinun on syytä tutustua iPLORE+ -laitteeseen, jossa on vaihdettavat anturit.

bottom of page