top of page

Rörinspektion med Revolver 80 För inspektion av rör över 80 mm är Revolver 80 den perfekta kameran. De dubbla kamerorna, en främre kamera för vy rakt fram och en fritt roterande kamera för sidovy, ger den bästa överblicken inuti röret. Kraftiga LED-lamor är tillgängliga för både den främre kameran och för den roterande sidokameran. Revolver 80 är den ideala kameran för inspektion av svetsfogar och innerväggar.

VUMAN E3 är den ultimata industriella inspektionskameran för långa avstånd. Den senaste generationen av VUMAN® inspektionssystem kombinerar den senaste teknologin med många års erfarenhet av visuell fjärrinspektion. VUMAN® E3/E3+ har unika egenskaper som särskiljer den från andra industriella inspektionskameror och möjliggör en mängd olika inspektioner.

Tankinspektion med SNK 60x SNK 60x är den senaste generationens pan-tilt-zoom (PTZ)-kamera för inspektion av behållare och tankar. Tack vare 60x-zoomen och makrofunktionen missar SNK inte en enda detalj . Eftersom modellen är den optimala inspektionskameran för tankar och behållare är skalet mycket robust och vattentätt. Kabeln är förstärkt med aramidfiber, vilket gör den mycket tålig och ger en räckvidd på 150 meter.

IPLORE+

Det kostnadseffektiva alternativet för mobil videoendoskopi Söker du efter ett bärbart videoskop som är flexibelt och kostnadseffektivt? Då måste du ta en titt på iPLORE+ med utbytbara sonder.

bottom of page